Welkom bij SaMASZBvBaOns aanbod

Nieuws

Het laatste nieuws!

RMV beurs hardenberg

First slide

Op 29, 30 en 31 oktober zijn wij aanwezig op de Rundvee en mechanisatie vakdagen in Hardenberg. Wij zullen aanwezig zijn in samenwerking met F.H. Dekker mechanisatie, wij ontmoeten u graag op een van deze dagen.

Klik HIER voor meer info over RMV Hardenberg.

RMV beurs Gorinchem

Op 26, 27 en 28 november zijn wij aanwezig op de Rundvee en mechanisatie vakdagen in Gorinchem. wij ontmoeten u graag op een van deze dagen.

Klik HIER voor meer info over RMV Gorinchem.

First slide

Agritechnica

First slide

Van 10 tot 16 november vindt de Agritechnica in Hannover plaats. Gedurende de hele week zijn wij aanwezig om u te ontvangen op de SaMASZ stand.

Klik HIER voor meer info over Agritechica.

ATA beurs

Op 10- 11 en 12 december vindt Agrotechniek Assen plaats. Samen met de SaMASZ dealers van noord Nederland ontmoeten wij u graag op onze stand.

Klik HIER voor meer info over agrotechniek Assen.

First slide

Producten

Ons aanbod aan machines.

Hooibouw

Voermengwagens

berm onderhoud

Sneeuw verwerking

Services

Service

De kracht van onze flexibele service ligt geheel in het persoonlijk contact met onze dealers en de gebruikers van de machines. Wij en onze dealers zijn 24 uur per dag bereikbaar en daarmee bieden wij onze afnemers een service van zeer hoog niveau..

Levering

Een basisvoorraad onderdelen hebben wij op voorraad en vanuit de fabrikant is er een mogelijkheid om een “spoed” levering binnen 24 uur te regelen. Ook beschikken wij altijd over een aantal demonstratie machine waarmee we in urgente situaties een oplossing kunnen bieden.

SaMASZ

Ook de fabrikant SaMASZ Polen streeft een hoog serviceniveau na. Bijvoorbeeld onderdelentekeningen en handleidingen zijn online beschikbaar. Ook zijn altijd serviceteams beschikbaar om ons te ondersteunen bij uitzonderlijke calamiteiten. .

over ons

kom meer te weten over ons bedrijf.

Ons verhaal

SaMASZ b.v.b.a. is een jong bedrijf in 2019 opgericht door Johan Jans en André Habets. Ons bedrijf is officieel Importeur van SaMASZ machines. Johan Jans is al 35 jaar werkzaam in de landbouwmechanisatie branche en waarborgt daarmee de kennis van landbouw-mechanisatiemarkt in de organisatie. André Habets brengt als gelouterd ondernemer in agribusiness en gebruiker van landbouwmachines in zijn melkveebedrijf een brede kennis in.

Onze organisatie is zeer efficiënt en in samenwerking met een 20 tal actieve dealers zijn wij in staat onze afnemers volledig te voorzien in hun behoefte. Kenmerken van onze organisatie zijn korte lijnen, goede bereikbaarheid en bovenal een flexibele instelling.

Omdat deze kenmerken geheel overeenkomen met die van onze leverancier SaMASZ Polen. Bieden wij de markt slagvaardige en betrouwbare machines met een daarbij horend serviceapparaat.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via het formulier.