\
Welkom bij SaMASZBvBaOns aanbod

Nieuws

Het laatste nieuws over onze produtcen.

landbouwvakdagen

First slide

Op 4, 5 en 6 september zijn wij aanwezig op de landbouwvakdagen Zuid- Nederland in Hilvarenbeek. Wij zullen daar dagelijks een veld- demonstratie geven met SaMASZ maaiers, een schudder en een dubbele hark. Graag ontmoeten wij u op deze beurs in Hilvarenbeek.

Klik HIER voor meer info over landbouwvakdagen.

Producten

Ons aanbod aan machines.

Hooibouw

Voermengwagens

berm onderhoud

Sneeuw verwerking

Services

Service

De kracht van onze flexibele service ligt geheel in het persoonlijk contact met onze dealers en de gebruikers van de machines. Wij en onze dealers zijn 24 uur per dag bereikbaar en daarmee bieden wij onze afnemers een service van zeer hoog niveau..

Levering

Een basisvoorraad onderdelen hebben wij op voorraad en vanuit de fabrikant is er een mogelijkheid om een “spoed” levering binnen 24 uur te regelen. Ook beschikken wij altijd over een aantal demonstratie machine waarmee we in urgente situaties een oplossing kunnen bieden.

SaMASZ

Ook de fabrikant SaMASZ Polen streeft een hoog serviceniveau na. Bijvoorbeeld onderdelentekeningen en handleidingen zijn online beschikbaar. Ook zijn altijd serviceteams beschikbaar om ons te ondersteunen bij uitzonderlijke calamiteiten. .

over ons

kom meer te weten over ons bedrijf.

Ons verhaal

SaMASZ b.v.b.a. is een jong bedrijf in 2019 opgericht door Johan Jans en André Habets. Ons bedrijf is officieel Importeur van SaMASZ machines. Johan Jans is al 35 jaar werkzaam in de landbouwmechanisatie branche en waarborgt daarmee de kennis van landbouw-mechanisatiemarkt in de organisatie. André Habets brengt als gelouterd ondernemer in agribusiness en gebruiker van landbouwmachines in zijn melkveebedrijf een brede kennis in.

Onze organisatie is zeer efficiënt en in samenwerking met een 20 tal actieve dealers zijn wij in staat onze afnemers volledig te voorzien in hun behoefte. Kenmerken van onze organisatie zijn korte lijnen, goede bereikbaarheid en bovenal een flexibele instelling.

Omdat deze kenmerken geheel overeenkomen met die van onze leverancier SaMASZ Polen. Bieden wij de markt slagvaardige en betrouwbare machines met een daarbij hordend serviceapparaat.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via het formulier.